Fleur Verloo

Fleur Verloo, 32 jaar, woont samen met haar vriend Maurice in Steenbergen. Ze is mama van een schattig klein mannetje genaamd Timeau en heeft een enorme passie voor wijn. Een welkome aanwinst hier op Heerlijke Happen. Want lekker eten gaat wat Fleur betreft hand in hand met een goed wijntje.

Fleur Verloo
Fleur Verloo in haar natuurlijke habitat! Tussen de druiven.


Fleur Verloo is een “horeca kind”. Opgegroeid in het restaurant van haar ouders, van welke ze de kans kreeg om zelf een restaurant op te zetten. Op haar 21e was de tijd rijp en is ze mede-eigenaresse geworden van toentertijd restaurant de Etage. Hier is haar passie voor wijn ontstaan. Maurice, de wijnleverencier van de Etage, welke inmiddels haar vriend is, nam haar in 2016 mee naar Duitsland op wijntrip. Hier is haar voorliefde voor Duitse wijnen ontstaan. Zelf drinkt ze het liefste wijnen gemaakt van de Riesling druif. Want: die is zo makkelijk inzetbaar, en altijd lekker. Een feinherb bij het haardvuur, een trocken in de zomer, en een mousserende tijdens feestjes! 


Nu, 10 jaar later, is Fleur werkzaam voor de ConinckWines B.V. Een onderneming welke bestaat uit vier bedrijven: Trattoria Da Maurizio, Bistro Bij De Coninck, De ConinckWines en The Foodystore. Voor beide restaurants is ze verantwoordelijk voor de bediening en het personeel. Voor alle vier de bedrijven verzorgt Fleur Verloo de marketing, gaat altijd mee op wijntripjes voor de ConinckWines en is store manager van The Foodystore: een wijnspeciaalzaak in Bergen op Zoom.
Een bezig bijtje dus die Fleur. Voor Heerlijke Happen neemt ze je mee in de wondere wereld van wijn.  

Wil je nog meer lezen over gast foodie Fleur Verloo, ga dan naar www.thefoodystore.nl de site voor echte foody’s.

Blogs van Fleur Verloo

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Fleur Verloo