Heerlijke Happen Nieuwsbrief maart 2021

Heerlijke Happen Nieuwsbrief maart 2021

Geschatte leestijd: 3 minuten

Kregen we een paar lichtpuntjes aan het begin van de maand, bleek dat toch weer niet te kunnen doorgaan. Ik heb het natuurlijk over die lockdown waar we nog steeds met zijn allen in zitten. De avondklok, niet meer dan één persoon op visite. Ik denk dat ik net als vele mensen er eigenlijk wel een beetje klaar mee ben. Het is dan ook al meer dan een jaar dat we in een soort houtgreep worden gehouden. Geen uitzicht op leuke uitjes, maar ook werken op locatie. Nou ben ik graag positief en probeer ik dat zeker te blijven, maar van harte gaat het niet echt meer. Lees mee in de Heerlijke Happen Nieuwsbrief maart 2021.

Puppy liefde

Wij zijn niet niet alleen in de aankoop van een nieuwe hond erbij, de puppy’s zijn niet aan te slepen in Nederland. Wij kochten een prachtige beagle pup om aan onze familie toe te voegen. Olivia is een zeer ondeugend dametje die graag de wereld wil ontdekken. Al met al is het dus niet allemaal kommer en kwel, maar hebben we een bundeltje gezelligheid in huis erbij lopen. De korte nachten, het maar een paar uurtjes slapen en de plakjes in huis nemen we voor lief. De komende tijd heb ik mijn handen vol aan trainingen, zindelijkheidstraining en heel veel wandelingetjes. Duurde het bij onze andere beagle Lilly zeker een half jaar tot ze mensen-eten interessant vond, deze dame staat al na een week naast me in de keuken. De neus is niet kapot zullen we maar zeggen!

Heerlijke Happen Nieuwsbrief maart 2021

Heerlijke Happen Nieuwsbrief maart 2021

Bij zoveel thuis zitten werd er volop gekookt:

Jawel wat anders zullen we maar zeggen? De corona kilo’s zitten nog ferm op de heupen, daar kan ik ook nog wel een beetje meer aandacht aan gaan geven. Maar dat komt helemaal goed! De oven hier is een veel gebruikt apparaat in huis en ik bakte een aantal toppers:

Heerlijke Happen Nieuwsbrief maart 2021
De cake, tomaat en camembert.

De topper van maart die jullie van mij kookten: je leest ze hier in de Heerlijke Happen Nieuwsbrief maart 2021

Vooruitblik op april

Géén vakantie…. een avondklok, geen geopende horeca, geen events, het lijkt erop dat aankomende maand wederom een lockdown maand zal zijn. We gaan er weer het beste van maken! Veel rondjes met de hondjes, lekker veel nieuwe recepten maken. En niet te vergeten verder met mijn fotografie cursus. Dat werpt zeker zijn vruchten af op het moment!

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Nieuwsbrief » Heerlijke Happen Nieuwsbrief maart 2021

1 gedachte over “Heerlijke Happen Nieuwsbrief maart 2021”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *