Week 14 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Week 14 weekvlog Heerlijke Happen

De afgelopen week was weer een super leuke week. Voor mijn rubriek  Francine Bij ging ik naar Houten. Daar ontmoette ik Suus in haar kaaswinkel. We maakten een leuk filmpje en ik schreef voor haar een mooi verhaal op de website. Dat filmpje hebben jullie allemaal kunnen zien bij haar artikel, en komt natuurlijk ook nog even aan bod in deze weekvlog : Week 14 weekvlog Heerlijke Happen.

In week 14 ging ik dus eerst op woensdag op bezoek bij Suus. Met mijn grote lamp en schrijfblok gewapend reisde ik af naar Houten. Daar heeft zij in een een nieuw winkelcentrum haar kaaszaak. Deze runt ze samen met haar man en samen hebben ze er echt iets moois van gemaakt. Mijn man was op zaterdag jarig. We hebben hem verrast met een paar lekkere flesjes whiskey en andere cadeautjes. Zo mocht hij ook kiezen wat hij wilde eten, want dat mag natuurlijk als je jarig bent! Hij koos voor een lekker stukje vlees van de zoutsteen. Dit is een mooie roze Himalaya zoutsteen van AEG. De laatste keer maakte ik er biefstuk op en deze keer lamskoteletjes. En ook deze keer was het vlees perfect gebakken en goed gelukt.

week 14 weekvlog heerlijke happen

Mijn schoonmoeder logeerde dit weekend ook bij ons want het was Pasen. We zijn met mijn ouders en de rest van de familie lekker gaan brunchen bij Van der Valk. Een echte traditie in de familie. Ook de “Jools proeft” deze week was een bijzonder want Jools had zo haar uitgesproken mening over wat ze ging proeven….

In week 14 kwamen natuurlijk weer lekkere recepten online zoals deze :

Verwacht voor week 15:

Aankomende week wordt het weer super leuk, want ik ga weer naar een foodie voor het favoriete recept van ….. Dat houden we nog even geheim. Ook heb ik weer een leuk Foodie-event in Rotterdam bij Het Kookpunt. En super leuk is dat ik ook weer opnames heb voor de Keuken Kampioen. We gaan het tweede kwartaal opnemen. In totaal drie filmpjes. Dus zoals jullie kunnen lezen: Een drukke week voor de boeg!

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 14 weekvlog Heerlijke Happen