Week 25 weekvlog Heerlijke Happen

Week 25 weekvlog Heerlijke Happen

Gezelligheid! Dat was in één woord de week voor mij. In deze week 25 weekvlog Heerlijke Happen kunnen jullie meekijken bij ons BBQ event. Er kwam namelijk een club leuke foodies bij elkaar en dat is garantie voor een toffe middag. Ik organiseerde met Luuk deze bijeenkomst en wat een voorpret hebben wij gehad. Kijk snel mee dus!

Week 25 begon al goed met de start van het haringseizoen. En wat een lekkere dikke jongens zijn het dit jaar. Natuurlijk kon Ed dus niet ontbreken in de weekvlog. Hij fileerde voor mij een aantal heerlijke visjes die we met smaak opgegeten hebben. Daarna volgende het laatste staartje van de verhuizing van mijn schoonmoeder. Zij is nu ingetrokken in haar appartementje en zit er prima bij.

En toen kwam toch wel het hoogtepunt van de week. Ik had een bloggersmeetup bij mij thuis. De afgelopen weken heb ik allerlei bedrijven gevonden die graag een bijdrage aan de goodie-bag wilde geven. En zo kon het dus zijn dat de mensen met een big shopper vól met heerlijkheden naar huis zijn gegaan. Maar dat was nog niets alles want er is dus een groepje bloggers geselecteerd voor een wedstrijd. De Keuken Kampioen heeft een super toffe receptenwedstrijd uitgeschreven en we gaan een mooi BBQ bijgerecht maken.

Week 25 weekvlog Heerlijke Happen

Zelf heb ik jaren als verkoopster in de keukenbranche gewerkt, en ik ben uiteindelijk ook nog eens getrouwd met iemand uit de keukenwereld wat betekent dat je ook leuke contacten opdoet. En toen mijn keukenmachine dus kapot ging hoefden we niet heel lang na te denken wie ik moest bellen. Jack van KitchenAid. Héél handig dat soort connecties! En zo kon het dus zijn dat mijn nieuwe keukenapparatuur hoogst persoonlijk bij mij thuis werd afgeleverd.En ook nog eens door niemand minder dan de directeur Andre zelf! Dat mag je nog eens service noemen… Zo blij als een kind natuurlijk want het is fantastische apparatuur.

In week 25 kwamen onder andere deze toppers online:

Verwacht voor week 25

Komende week wordt ook weer een hele leuke week! We trappen op woensdag af met opnames voor de Keuken Kampioen. En vrijdag heb ik zelfs niet één maar twee leuke bloggers events… Dat belooft wat zeg! Ook heb ik weer Franse les want mijn lerares is weer terug na een maandje Frankrijk. Lekker bijkletsen dus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.