Week 3 weekvlog Heerlijke Happen

Week 3 weekvlog Heerlijke Happen

De week 3 weekvlog Heerlijke Happen bevat weer leuke beelden van de afgelopen week. Zo tof om elke keer in de auto te springen en niet weten wat je precies van de dag kan verwachten of welke mensen je nu weer gaat ontmoeten. De diversiteit van dit werk maakt het voor mij echt dat mijn hobby mijn werk is. En dan sta je bijna nooit met het verkeerde been uit bed op!

Week 3 weekvlog Heerlijke Happen

De week startte ik in IJmuiden. Ik was uitgenodigd door Agnes van Het Nederlands Visbureau om wederom naar Pluijm’s eetbare wereld te komen voor een toffe perslunch. Dit keer ging het over de pijlinktvis. Daar schreef ik al een leuke blog over en als je hier klikt dan kun je die lezen! Luuk was ook gezellig mee en er waren nog een aantal bekende gezichten.

Week 3 weekvlog Heerlijke Happen
Op de foto natuurlijk met René Pluijm en Myra Madeleine en op rechts Jadis.

En zo kreeg ik tijdens dit event alweer een mailtje binnen of ik naar een ander event wilde komen! Zo zie je maar zo hop van het een naar het ander. Het volgende event heeft alles met Italië en Italiaanse gerechten te maken. Later daar over meer natuurlijk.

Zoals ik vorige week schreef had Jools een paardrijwedstrijd en deze keer werd ze eerste! Tranen van geluk bij haar en ik natuurlijk een mega trotse mama. Hij was welverdiend en ze had een keurige proef gereden. Deze heb ik live uitgezonden op Instagram. Wil jij meer zien? Volg mij dan zeker daar ook even, dagelijks verschijnen er leuke stories.

Week 3 weekvlog Heerlijke Happen
Smullen! dat is deze pasta met kip, recept staat nu online.

Wat kwam er allemaal online deze week?

  • En dit voortreffelijke zalmpje met amandeltjes erop

Verwacht voor week 4

Week 4 wordt weer een leuke week kan ik jullie verklappen. Ik start de week helemaal in Hoorn! Daar ga ik genieten van een diner bij Lucas Rive en ook hier komt een leuke blog van online. Vrijdag heb ik een lunch met een Foodie en zondag ga ik op een heeeeel bijzondere kraamvisite!


2 gedachten over “Week 3 weekvlog Heerlijke Happen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.