Deze heerlijke apple crumble kan altijd wel natuurlijk. Maar zo rond de feestdagen kunnen we hem extra speciaal maken door er wat speculaaskruiden doorheen te doen.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm eerst de oven voor op 200 graden.
Neem vervolgens de appel erbij en schil deze, daarna snij je ze in kleine blokjes.
Pak dan een kom erbij en doe hierin de appelblokjes, en voeg daar de basterdsuiker en wat speculaaskruiden aan toe. ( Doe dit op smaakt maar niet te veel natuurlijk anders gaat het overheersen). Mix het geheel zodat de kruiden en de suiker lekker om de appelblokjes heen komen te zitten en zet apart tot gebruik.
Doe in een andere kom de kristalsuiker met de bloem, de roomboter en het snufje zout en verkruimel het geheel tot een crumble deeg.
Pak als laatste de ovenschaal erbij en doe hierin eerst de appelmix, daarna schep je het kruimeldeeg erop.
Zet in de oven voor ongeveer 30 minuutjes tot de bovenkant mooi goudbruin is en je keuken lekker geurt naar taart!