Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Neem eerst het pak koekjes erbij en verkruimel deze in een kom, dit kun je doen met een hakmolen of keukenmachine.
Smelt daarna de boter even in de magnetron en voeg deze bij de koelkruimels. Mix dit goed door elkaar. Schep in de glaasjes een eetlepel van de koekjesmix en druk dit aan met een ander glas. Zet ze daarna in de koelkast terwijl we de vulling gaan maken.
Neem dan een grote kom erbij en doe hierin de slagroom met een eetlepel suiker en klop deze vervolgens goed stijf. Mix in een andere kom de monchou met de kokos en basterdsuiker tot een glad geheel. Voeg dit toe bij de slagroom met een spatel, en spatel het geheel tot een mooie mix. Voeg dit vervolgens toe aan een spuitzak.
Haal de glaasjes uit de koelkast en spuit hierin een lekkere toef van het monchou/slagroom mengsel. Zet dit weer in de koelkast voor een half uur.
In de tussentijd maken we de topping. Snij als laatste de ananasringen in kleine blokjes en voeg hier de jam aan toe. Meng dit tot een mooie topping.
Haal ten slotte de glaasjes weer uit de koelkast en schep de topping erop