Mijn hele foodbloggers-carrière is een “dream come true” en ik mag me echt gelukkig prijzen dat ik dit kan doen en er óók nog mijn geld mee kan verdienen!
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We gaan eerst de nootjes maken. Deze gaan we karameliseren in olijfolie en honing. Wil jij dit bordje helemaal super gezond dan doe je alleen de nootjes erop zonder ze te karameliseren natuurlijk, maar ik wil toch ook wat smaak op mn bord….
Neem een koekenpan erbij en doe hier 2 el olijfolie en 2 el honing in. Verwarm de pan en meng met een garde tot één gladde massa. Voeg dan de nootjes toe en op laag vuur bak je de nootjes tot ze mooi bruin zijn. Schep ze op een stuk bakpapier en laat afkoelen. Niet stiekem snoepen dan verbrandt je echt je tong!
In een pan met water en een snufje zout kook je de bloemkoolroosjes een minuut of 4. Spoel ze daarna af en snij met een scherp mes de roosjes in plakken.
Neem je bord erbij en leg hier eerst wat gemengde salade op. Vervolgens leg je de plakjes bloemkool erop en druppel je op elk plakje wat appelazijn. Maak daarna je bord af met de framboosjes en de nootjes. Strooi er wat peper en wellicht dus ook de truffelkorrels overheen.