Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Kook de rijst volgens de verpakking.
Snijd in de tussentijd de komkommer, snipper de rode ui.
Maak het blikje procureur open en haal het vlees eruit. Trek het vlees met je vingers uit elkaar en doe in een kom. ( het vlees is gaar, daar hoef je verder niks mee te doen).
Pak een kom erbij en prak hierin de avocado's en giet het citroensap erbij. Schep de gesnipperde rode ui in de kom en mix het geheel goed. Breng op smaak met peper,zout en chilipoeder. (dit is een hele simpele guacamole)
Verwarm de roti platen (of tortilla's) in een koekenpan aan beide zijdes voor een 15 sec per kant.
Scheur een vel van een rol aluminiumfolie af en leg hier de roti plaat op. Schep eerst wat warme rijst erop, dan wat procureur, schep daarop een eetlepel salsa, guacamole, wat geraspte kaas, de zwarte bonen, komkommer, en ijsbergsla. Vouw dan een soort envelop van de roti plaat en vouw de zijkanten naar binnen zodat er niets uit kan vallen. Rol hem dan heel strak en stevig op.
Herhaal dit nog 3x met de andere roti platen en maak zo 4 burrito's.