Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We maken eerst de tomatenvierge (een soort tomatensalsa). Snipper de sjalot, haal het velletje van de tomaat en snijd in blokjes. ( Een tomaat ontvellen doe je het makkelijkste door er een kruis met een mes in te snijden en hem dan een halve tot een minuut in kokend water onder te dompelen. Het velletje laat dan los en je trekt het er zo vanaf.)
Kook de spaghetti in een pan met water en zout.
Verhit de olijfolie in de hapjespan en schep de Nduja, knoflook, sjalot, tijm, peper en mosselen in de pan. Blus af met de witte wijn en doe het deksel op de pan. Kook voor een minuut tot alle schelpen open zijn. Schep de spaghetti in de pan erbij en laat de boter in de pan smelten. Mix het geheel.
Pak twee kommen erbij en schep de spaghetti erin, maak af met de Parmezaanse kaas en basilicumblaadjes.