Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Ontdooi het filodeeg en vouw voorzichtig open. Leg een vochtige theedoek op de stapel blaadjes die je niet gebruikt.
Schil de appel en snijd in kleine blokjes. Hak de hazelnoten en leg wat gehakte nootjes opzij. Doe de noten, appel en geitenkaas in een kom en meng er het kaneel en de kokosbloesemsuiker doorheen.
Snijd 1 vel filodeeg in drie gelijke repen, over de lengte van het vel.
Besmeer de repen met wat gesmolten boter.
Leg op het uiteinde van een vel een theelepel appelmix en vouw een driehoekje. Sla het driehoekje weer om en herhaal tot je aan het einde van het vel bent gekomen. Smeer eventueel nog wat extra roomboter erop om het te "sealen".
Herhaal met al je vellen filodeeg en leg ze op een bakblik bekleed met bakpapier.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Besmeer de bovenkant van de bites met nog een beetje boter en bestrooi met de gehakte hazelnoten en een beetje kokosbloesemsuiker. Bak ze mooi goudbruin in een 10 tot 13 minuten in de oven.