Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Bestrooi het vlees met de berbere kruidenmix en wrijf het aan beide zijdes van het vlees goed in.
Verhit een grill pan.
Rasp de komkommer met een grove rasp en knijp het vruchtvlees goed uit.
Pak je kom erbij en doe hierin de kwark, 60 gram geitenkaas en de yoghurt en met een vork of garde klop je alles goed op. Breng op smaak met peper, zout en een scheutje olijfolie en doe de geraspte komkommer erbij. Mix nogmaals, dit is je tzatziki.
Grill de lamsbout aan beide zijdes mooi goudbruin en zorg dat hij mooi rosé aan de binnenkant blijft. Laat even rusten.
Grill ondertussen de naans aan beide zijdes en besmeer ze daarna met een goede laag tztatiki.
Snijd het vlees in reepjes en leg op de tzatziki, maak het verder af met de overgebleven geitenkaas, granaatappelpitjes en de cressen.