Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snijd je kipfilet kruislings in, en besmeer met 1 el harissa en leg ze in een ovenschaal.
Verwarm je oven voor op 200 graden.
In een kommetje mix je 1 tl harissa, 3 el agave siroop, 1 el sojasaus, 3 uitgeperste knoflooktenen, en het citroensap. Schenk dit over de kipfilet.
Dek de schaal af en zet in de oven voor een 20 minuutjes. ( tot je filet gaar is, maar zeker niet uitgedroogd!)
Haal de kip uit de oven en uit de schaal en leg even apart. Mix 1 tl maizena met wat water in een kommetje en voeg dit toe aan saus in de ovenschaal. Mix goed zodat er een wat dikkere saus ontstaat.
Leg de kipfilet terug in de schaal en bestrijk goed met de dikke saus. Zet nog even terug in de oven om de kip weer te verwarmen. Haal de kip uit de oven en snijd in mooie reepjes en bestrooi met wat vers gehakte peterselie, en serveer dan direct.