Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verhit je oven voor op 200 graden.
Schil de peren en laat het stokje eraan zitten. Snijd de kont eraf zodat je een vlakke onderkant krijgt en hol met een mesje en een lepel de bolle kant van de peer wat uit.
Pak een pan erbij en doe hier zoveel water in dat de peren onder water staan, voeg de 50 gram suiker en de steranijs toe en pocheer de peren 8 tot 10 minuten tot de peer zacht is. (maar niet té zacht!). Laat uitlekken en afkoelen.
Rol het bladerdeeg uit en snijd er 4 vierkantjes uit, de rest van het deeg in lange repen. (Laat gewoon op het vel liggen tot je het gaat gebruiken).
Vul de holte van de peer met de gehakte pecannoten en chocolat chips. Zet de peer op een vierkantje en vouw het stevig om de bodem van de peer. Met de repen bladerdeeg omwikkel je de peer en duw het goed aan.
Herhaal met alle peren en besmeer ze dan met ei, strooi er wat suiker en kaneel op. Zet de peren op een bakblik met bakpapier bekleed in de oven en bak tot het bladerdeeg mooi goudbruin is. Een minuutje of 20-25.
Laat een beetje afkoelen en bestrooi met wat poedersuiker.