Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Marineer de kippendrums met de Jamaican Jerk kruidenmix en wat olijfolie en wrijf ze goed in. Laat ze overnacht marineren in de koelkast.
Verwarm je oven voor op 170 graden.
Verhit de stoofpan en giet de 4 el olijfolie erin, bak de kippendrums voor een 10 minuten, zorg dat alle zijdes mooi bruin zijn. Haal ze uit de pan en verwijder het extra vet wat in de pan is vrijgekomen.
Voeg de ui en knoflook aan de pan toe en bak tot de ui glazig is. Schenk hier het limoensap, de kokosmelk en de kippenbouillon bij en voeg de kidneybonen en rijst toe. Roer alles even goed door elkaar.
Verdeel de kippendrums in de pan en zet hem zonder deksel in de oven.
Bak het geheel voor 35 minuten, als op het einde het vocht wat te veel naar je zin verdampt kun je het deksel op de pan doen.
Strooi de lente ui over de ovenschotel en serveer, heerlijk happen!