Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Schil de pompoen en snijd in blokjes. Is het vlees niet in blokjes dan snijd je ook deze in blokjes. De champignons veeg je schoon met een borsteltje en mogen in kwarten gesneden. Snipper de uien.
Kruid het vlees met zout en peper en bestrooi met de bloem. Mix het geheel goed.
Verhit je stoofpan op het vuur en voeg olie en boter toe. Bak de blokjes vlees tot ze mooi bruin zijn en schep dan uit de pan.
Voeg de ui toe en bak een minuut of twee. Voeg de rest van de groentes toe en schep de persillade in de pan erbij. Bak het geheel een minuutje of 5.
Voeg het vlees weer aan de pan toe en schenk de passata erbij. Roer het geheel en breng even aan de kook.
Nu kan het deksel op de pan en kan de pan op het sudderplaatje gezet worden. Laat voor een uurtje of vijf lekker stoven. Roer zo nu en dan even door.
Kook net voor het einde wat rijst en serveer met de goulash.