Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Neem de rasp erbij en rasp de courgette, de ui en de wortel. Dit mag met een grove rasp. Doe een beetje olijfolie in een koekenpan en laat de groente-rasp daar in "droogbakken". Roer dus regelmatig zodat het vocht uit de groenten verdwijnt, en de groente zacht is.
Kook ondertussen de quinoa gaar, ongeveer 12 minuten. Laat uitlekken in een vergiet. Laat ook de linzen uitlekken.
Neem een grote kom erbij en doe hierin de eieren. Klop het geheel luchtig. Voeg de crème fraîche, alle groenten,quinoa, linzen en de bloem toe. Breng op smaak met zout, peper en kruiden naar smaak. Mix het geheel.
Beboter de cupcake vormpjes en schep ze vol met de mix. Strooi de gruyère er bovenop.
Bak in een oven voorverwarmd op 180 graden voor 30 minuten.