Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Besmeer de kippenpoten met wat olijfolie en strooi het gerookte paprikapoeder en de chimmichurri kruidenmix erop en laat een nachtje in de koelkast staan.
Verhit de pan en doe er een scheut olijfolie in en bak de kippenpoten aan beide zijdes goudbruin.
Schenk de zoete vruchtjes erbij en laat stoven tot de poten gaar zijn. Dit kan op het vuur maar ook in de oven, in de oven zal het korstje lekker krokant worden.
Marineren: Besmeer kip goed met chimmichurri en paprika – laat minstens 1 uur, beter een nacht
Nutrition Facts
Gekruide Kip met Zoete Vruchtjes – Familierecept
Amount per Serving
Calories
320
% Daily Value*
Fat
20
g
31
%
Saturated Fat
5
g
31
%
Trans Fat
0.1
g
Polyunsaturated Fat
4
g
Monounsaturated Fat
9
g
Cholesterol
111
mg
37
%
Sodium
94
mg
4
%
Potassium
343
mg
10
%
Carbohydrates
16
g
5
%
Fiber
1
g
4
%
Sugar
14
g
16
%
Protein
19
g
38
%
Vitamin A
731
IU
15
%
Vitamin C
3
mg
4
%
Calcium
18
mg
2
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.