Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 210 graden.
Neem een bakblik erbij en bekleed met bakpapier. Snijd de zoete aardappel in parten en leg op het papier. Zo ook met de kikkererwten en de gekookte bieten. Bestrooi met de kruiden en met olijfolie. Zet in de oven voor 40 minuten en laat bakken. Verlaag eventueel de temperatuur naar 200 graden in het laatste kwartier.
Kook de verse doperwten in een pan voor 12 minuutjes. Spoel ze af onder koud water.
Neem de ingrediënten voor de dressing erbij en klop tot een gladde dressing.
Hak de verse peterselie fijn.
Neem een grote schaal of bord erbij en leg hier eerst de sla op. Daarna de zoete aardappels, bieten, kikkererwten en doperwten en druppel de dressing erop. Maak af met de verse peterselie.