Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Steek eerst je BBQ aan en zorg dat hij goed heet is, je kunt dit recept natuurlijk ook in de oven klaarmaken. Die verwarm je dan voor op 200 graden.
Snij de paprika’s in de lengte in. Haal voorzichtig de zaadjes uit de paprika.
Dan gaan we ze vullen, doe eerst de kaas erin.Mediterraans gevulde paprika
De zongedroogde tomaten snij je in stukjes en de verse peterselie hak je fijn, doe deze vervolgens ook in de paprika met als laatste de pijnboompitjes. Breng op smaak met de verse harte peper.
Leg ze vervolgens op de BBQ en laat ze rustig garen. Als de onderkant te zwart wordt kun je ze eventueel strak in aluminiumfolie rollen en zo ook met de snijkant naar beneden leggen. Zo druipt de kaas er niet uit.
Als de paprika’s zacht zijn zijn ze klaar en kun je ze serveren. Heerlijk met een fris wijntje