Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We maken eerst de dip zodat alle smaken lekker kunnen intrekken. Je kunt zelf een biet koken maar bijvoorbeeld een gekookte biet kopen is net zo makkelijk.Bietjes dip met knoflookbrood
Snij de biet in blokjes en doe deze daarna in een keukenmachine, samen met de verse geitenkaas en de takjes peterselie. Breng op smaak met vers gemalen peper en eventueel wat zout. Pulseer of maal tot het een gladde mousse is. Het hoeft niet helemaal glad gemalen te worden.
Schep dan het geheel in een bakje en strooi er wat geschaafde amandelen op, de dip is nu klaar je kunt hem tot gebruik in de koelkast zetten.
Het stokbrood voor de bietjes dip met knoflookbrood
Snij het verse stokbrood in langwerpige plakjes.
Maak vervolgens een paar teentjes knoflook schoon en snij ze door het midden. Smeer de stokbroodjes er mee in. Daarna druppel je wat olijfolie erop. Lekker op beide zijdes.
Strooi wat persillade en knoflookpoeder op het stokbrood en daarna leg je ze op een hete BBQ. ( Een grillpan of grill-ijzer kan natuurlijk óók.)