Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We maken eerst de kersensaus. Ontpit de kersen en snij ze in kleine stukjes. Samen met de stukjes zomerfruit uit het vriesdoosje en de 50 ml water doe je ze in een steelpannetje. Voeg hier het zakje vanillesuiker aan toe en roer het geheel door elkaar. Breng aan de kook en laat het pruttelen tot de vruchtjes helemaal zacht zijn. Wanneer ze helemaal zacht zijn prak je het geheel met een vork. Voeg het maizenapapje toe en laat het geheel op een laag pitje een gebonden saus worden.
Laat de vruchtjes even pruttelen tot ze zacht zijn.
De naanpizza maken:
Neem een grote kom erbij en doe hierin het bakmeel, de yoghurt en het zout, mix het geheel en kneed er dan een deegbal van. Het kan een beetje plakkerig zijn. Verdeel de bal in vier stukken en vorm deze tot kleine rondjes. Besmeer de boven en de onderkant met olijfolie en strooi er wat kruiden op. Grill vervolgens de naanpizza’s in een grillpan of op een grillapparaat voor 2 minuten aan beide zijdes.
Ik bakte de pizza’s op mijn grill apparaat.
Neem bordjes of een houten serveerplank erbij en leg de pizza’s erop. Besmeer ze eerst met de pesto en schep daarna de kersensaus erop. Leg de geitenkaas erop en decoreer met wat pijnboompitjes en wat blaadjes postelein: Heerlijk Happen