Ben jij ook zo dol op de Mexicaanse keuken? Ik hou enorm van guacamole en tortilla chips, maar ook lekkere wraps en dips. Nu wordt er in die keuken best veel gebruik gemaakt van koriander.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We beginnen eerst met de mango. Een handige manier is om langs de pit te snijden, dat is een beetje gokken maar je merkt snel genoeg met je mes als je tegen de pit aan zit. De twee helften snij je in een ruitjes patroon in en dan vouw je hem om naar buiten. Hierdoor komen de blokjes als het ware naar buiten en kun je ze er heel makkelijk af snijden.
We snijden ook de komkommer in kleine blokjes en snipperen de rode ui. Hak de platte peterselie fijn.
Doe alle ingrediënten in een kom en druppel dan het sap van de halve limoen erover. Breng het geheel op smaak met het zeezout en de versgemalen peper.