Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We maken eerst de boemboe, officieel doe je dat in een vijzel en stamp je het tot een pasta. Ik kies voor een iets snellere optie en doe alles in een keukenmachine en draai er een papje van. Laat even staan en de smaken goed intrekken.
Was de mosselen en haal de kapotte of degene die openstaan eruit.
Laat de bamboescheuten uitlekken, haal de draadjes van de sugarsnaps af en snijd ze door het midden.
Neem de grote pan erbij, schep hier 3 tot 4 eetlepels boemboe in samen de snaps en bamboescheuten en roerbak dit een paar minuutjes. Dan de kokosmelk erbij en breng het geheel aan de kook.
Kieper de mosselen in de pan erbij en doe het deksel erop. Even flink schudden en dan een 5 tot 6 minuujtes laten koken. Check of de schelpen openstaan en serveer!
Heerlijk Happen!
Je kunt voor de verandering naan erbij serveren, deze kun je lekker dopen in de saus. Ook kun je er een kruidig sausje bij maken om de mosselen in te dippen.