Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Breek eerst de chocolade af, als je de losse stukjes hebt dan lijken het net “oogjes”. Hierop gaan we met de versier-kleurpennen van Dr Oetker pupillen en rode adertjes tekenen. Als ze klaar zijn laat je ze eventjes liggen tot gebruik. Creepy eye Halloweentoetje
In een grote kom klop je eerst de mascarpone zacht, daarna voeg je de suiker en de slagroom toe en klop je het geheel op. Begin eerst op een lage snelheid en voer deze op wanneer de slagroom lobbig begint te worden.
In je keukenmachine of blender doe je de aardbeien met een klein beetje warm water. Blender dan het geheel tot je een aardbeiensaus hebt. De Bastogne koeken verkruimel of vermaal je tot gruis.
Als laatste pakken we de glaasjes erbij. Vul deze naar eigen inzicht met de koekkruimels, slagroom en aardbeiensaus. Doe ergens voorzichtig de oogjes ertussen met de pupillen naar het glas gericht.
Serveer ze gelijk om het koekkruim niet te nat te laten worden, je kunt ze wel een paar uurtjes in de koelkast bewaren maar dus niet té lang