Je eten serveren in mooie kommen is helemaal van nu. De ene na de andere bowl komt voorbij gevuld met allerlei lekkers. Nu hou ik sowieso van mooi servies en een mooie kom erbij kan altijd wel. (
1Rood pepertje - Als je van pittig houd kun je er nog een rood pepertje bij hakken.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snij als eerste de bieflappen in reepjes en pers de knoflooktenen uit. Meng dit met de oestersaus en laat marineren in de koelkast. Het liefst een nacht, anders een paar uur. Wanneer je gaat koken haal je het vlees uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen.
Neem vervolgens een koekenpan erbij en verhit wat wokolie en bak hier de spinazie in. Laat het vocht verdampen. Haal vervolgens uit de pan en laat nog even uitlekken in een vergiet.
Bak nu de paddestoelen een minuutje of 3 tot ze zacht zijn en zet dan ook deze even opzij.
Verhit nog wat wokolie in de pan en bak hierin de bieflap reepjes, niet te lang dan worden ze taai! Voor medium kun je ongeveer 3 minuten aanhouden. Blus ze af met wat sojasaus en voeg de uitgelekte spinazie en paddestoelen toe. Doe de mix in de kommen.
Roerbak nog heel even de verse kiemen.
Je kunt er eventueel nog noedels of rijst bij serveren