Als ik moet kiezen wat mijn meest favo chips is dan staan tortilla chips wel bovenaan. En jij lust jij deze chips ook graag? Lekker met een dipje erbij en voor je het weet is de zak weer leeg. Nou in dit recept spelen ze geen hoofdrol maar hebben ze wel een klein bijrolletje.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We beginnen eerst met het wassen en droogmaken van de sla. Haal ze voorzichtig los en spoel ze af met koud water. Dep ze voorzichtig af met wat keukendoek en leg ze apart tot gebruik.
Snij de tomaat en de paprika voor de taco salade schuitjes in kleine stukjes, laat het blikje maïskorrels uitlekken in de spoelbak.
Pak dan een koekenpan erbij en doe hierin een eetlepel olijfolie, vervolgens doe je het gehakt erin en de kruiden en rul je het gehakt.
Natuurlijk kun je zelf de salsasaus maken maar ik was wat lui deze keer dus heb ik hem gewoon lekker gekocht. Doe de saus en de zure room in een bakje en strooi wat vers gesneden bosuitjes over de zure room.
Doe een beetje tortilla chips in een bakje en druk ze dan kapot tot kleine stukjes.
Pak de borden erbij en leg de sla-schuitjes erop, schep het gehakt erin en vervolgens de paprika en tomaat. Strooi er dan als laatste de stukjes tortilla chips overheen.