Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Zorg dat het vlees op kamertemperatuur is. Snipper de ui.
Neem je braadpan/ stoofpan erbij en verhit deze giet er dan een beetje croma of ander bakvet in en braad de sukade lappen aan beide zijdes mooi bruin.
Giet de wijn erbij en verkruimel het bouillonblokje in de pan. Vul aan met lauw warm water tot de sukadelappen onder staan.
Breng op smaak meet peper, zout en doe de jeneverbessen erbij. Voeg de ui en de kastanjechampignons toe. Deze kun je gewoon in zijn geheel erbij doen. Ze slinken vanzelf tijdens het stoven.
Laat op een sudderplaatje nu rustig vier uur stoven tot het vlees helemaal zacht is.
Voeg tijdens het laatste half uurtje wat verse basilicumblaadjes toe.
Heerlijk Happen!
Serveer met een gekookt aardappeltje. Je kunt de inhoud van de pan goed zeven door een fijne zeef en dit laten inkoken en gebruiken als jus bij een ander gerecht.