Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm allereerst de oven voor op 200 graden.
Maak de dressing door alle ingrediënten te mengen en zet hem daarna in de koelkast zodat alle smaken goed met elkaar vermengen.
Haal de kikkererwten uit het blik en spoel ze goed af, dep ze droog met keukenpapier en leg ze daarna op een bakblik bekleed met bakpapier.
Kruid de erwten met zout, peper en paprikapoeder, druppel er wat olijfolie op en zet in de oven, na 15 minuten even omhusselen en daarna nogmaals 15 minuten in de oven.
Ondertussen was je de zoete aardappels en schrob je het velletje schoon, daarna gril je ze in de oven nog steeds op 200 graden in 25/30 minuutjes gaar.
-Snipper de sjalot.
Pak nu 2 mooie borden erbij en leg er een laagje sla gemengde sla op, verdeel de kikkererwten en zoete aardappels, garneer met de rest van de ingrediënten en druppel als laatste de dressing erover