Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snijd de kippendij in blokjes. Zet de wok op hoog vuur en bak in wat wokolie de blokjes goudbruin. Voeg een scheutje ketjap en de drie eetlepels rode pepermix toe en zet het vuur laag.
Snijd en hak de paprika klein, de asperge tips in stukjes van 2 cm en laat het blikje flagolettes uitlekken. Voeg dit dan toe aan de kip en strooi er naar smaak de nasikruiden overheen.
Doe 500 ml water in een pan en breng aan de kook. Doe de bulgur erin en laat 10 minuten koken en giet dan af en laat uitlekken.
Schep de bulgur in de wok erbij en mix het geheel goed door elkaar. Serveer met wat verse taugé.
Heeft jouw supermarkt geen bakjes gehakte rode pepertjesmix in het versschap dan kun je ook 1 of 2 verse rode pepers gebruiken. Geen flageolettes? Edamame boontjes of gewone witte boontjes kun je ook prima gebruiken.