Maak jij wel eens een omelet voor jezelf? Ik vind het eigenlijk een lekkere verwennerij om deze als lunch te eten. Vaak is het toch snel, snel even een boterham opschrokken en weer door.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Neem een maatbeker erbij en doe hier de eieren in. Kluts ze vervolgens los en voeg wat zout en peper toe.
Snij de spinazie met een mes heel fijn en meng deze vervolgens met de eieren in de maatbeker.
Pak je koekenpan erbij en verhit deze en doe er dan wat olijfolie in, bak hier de schoongemaakte champignons in en voeg ietsjes later de asperges toe. Deze heb ik in stukjes van 2 tot 3 centimeter gesneden. Als je ze eventjes hebt meegebakken blus je het geheel af met 2 tot 3 eetlepels balsamicoazijn.
Ik bakte in een andere koekenpan de omelet gaar terwijl de groente aan het bakken was, zo kun je de omelet en de groente tegelijk èn warm serveren.