Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Pak eerst een bakblik uit de oven en bekleed deze met bakpapier. Verwarm je oven voor op 200 graden.
Bak de spekjes krokant in een koekenpan.
Snij de flespompoen door het midden en haal de schil er met een dunschiller vanaf. Vervolgens snijd je de pompoen in blokjes en leg je deze op het bakpapier. Druppel er wat olijfolie overheen en bestrooi met pumpkinspice mix. Zet dan in de oven voor ongeveer 30 minuutjes tot de pompoen lekker zacht is.
Terwijl de pompoen staat te bakken maken we de biefstukjes klaar. Bak deze mooi rosé en wikkel ze daarna even in aluminium folie om te laten rusten.
Pak een mengkom met een hoge rand erbij en doe alle ingrediënten voor de dressing hierin. Pak nu je staafmixer en mix het geheel tot een lekkere lobbige dressing.
Pak je schaal erbij en doe hier eerst de sla op, druppel daar al wat dressing overheen. Snij de biefstukjes in mooie reepjes. Om de salade verder op te maken strooi je de uitgebakken spekjes erop en leg je de warme pompoen erbij. als laatste leggen we de vijg erbij.