Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Hak of snijd met een scherp mes de worst in hele kleine blokjes.
Neem een kommetje erbij en doe hierin de mosterd, olijfolie, sap van de citroen en fijngehakte peterselie. Mix het geheel tot een mooie gladde saus. Meng het vlees door deze saus.
Was de asperges en hak het kontje eraf. Met een mandoline snijd je de asperges in hele dunne fijne reepjes.
Druppel wat extra olijfolie op de boterhammen en smeer ze in met het knoflookteentje. Grill of rooster ze. Daarna met een kookring een mooi rondje eruit steken.
Laat het rondje toast in de ring zitten en verdeel het vlees duw een beetje aan en haal dan voorzichtig de ring eraf.
Leg de asperge-snippers op het vlees en druppel wat olijfolie erop. Maak eventueel af met een augurkje en kapperappeltje.