Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We beginnen eerst met de marinade. Neem een maatbeker erbij en doe hierin alle ingrediënten voor de marinade. Klop het geheel met een garde tot een sausje.
De biefstukken snijden we in hele mooie dunne plakjes. Neem een schaal erbij en leg hierin de plakken en schenk de helft van de marinade eroverheen. Even husselen en dan laten staan tot gebruik.
De sperziebonen maak je schoon en snij ze dan door het midden. De champignons maken we ook schoon en mogen in kwarten. En als laatste de ui door de helft en in reepjes.
Kook de sperzieboontjes in een pan met water tot ze beetgaar zijn, spoel ze daarna af met koud water. Dat voorkomt dat ze zo gaan “piepen” in je mond.
Het bakken van het gerecht
Neem een grote wok erbij en verhit deze, voeg er dan wat woklolie aan toe en roerbak de ui, na een aantal minuten voeg je de champignons en als laatste de sperziebonen toe. Roerbak deze een paar minuutjes. Dan is het moment aangekomen om de noodles erbij te voegen. Daar giet je de andere helft van de marinadesaus bij en laat het op het vuur staan. (niet te hoog)
In een aparte koekenpan verhitten we wat wokolie en op hoog vuur bakken we de gemarineerde biefstuk. Bak het nou niet helemaal door en door want dan krijg je een taai stukje vlees en dat vindt niemand lekker.