ls Foodblogger komen we regelmatig op event en vaak krijgen we dan een gepersonaliseerde plank. Wat natuurlijk super leuk is, ik heb inmiddels een kast vol met allerlei houten platen in alle soorten en maten.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We gaan eerst de bulgur koken. Volg de aanwijzingen op de verpakking. Hier staat precies vermeld hoeveel water en hoeveel gram bulgur je voor 1 persoon moet gebruiken.
Terwijl de bulgur kookt snij je de paprika’s en feta in kleine stukjes.
Verhit een koekenpan en bak de spekjes tot ze een beetje krokant zijn. Giet het vet af in een apart bakje. Voeg daarna de paprika blokjes toe en bak deze even kort mee met de spekjes. Schep de uitgelekte bulgur erbij en meng het geheel.
Neem een grillpan erbij en verhit deze goed. Ik kocht gekruide lamsrack bij mijn Keurslager. Als je ze zelf gaat kruiden doe dit dan een dag van te voren zodat alle smaken goed kunnen intrekken. Grill de lamsrack tot ze gaar zijn. Ik hou van rosé dat betekent dus dat ze niet al te lang erop hoeven.