Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Start de avond van te voren door de Griekse yoghurt in een schone theedoek in een vergiet te leggen. Mix een theelepel zout door de yoghurt, zet het vergiet in een kom zodat het vocht opgevangen kan worden. Zet de kom in de koelkast.
Verwarm je oven voor op 200 graden.
Was de radijsjes en haal het groene blad eraf. Neem een ovenschaal erbij en doe ze hier in met een scheut olijfolie en balsamicoazijn. Strooi er een beetje zout en peper op en "rol" de radijsjes even door de kom zodat ze een laagje olie hebben.
Zet in de oven voor een 15 minuutjes en haal ze er dan uit en laat even afkoelen.
Snijd de bloedsinaasappel in plakken en haal de schil eraf.
Maak een mooi bord op met de uitgelekte labneh, en maak af met de geroosterde radijsjes, bloedsinaasappel, nootjes en verse munt.