Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes; snijd de sperziebonen in stukjes van 3 cm en de spitskool in smalle reepjes van ongeveer 2,5 cm lang.
Kook water in een ruime pan en kook de aardappelen; haal ze met een schuimspaan uit het water en laat uitlekken.
Kook in hetzelfde water de sperziebonen en laat uitlekken.
Blancheer in dezelfde pan de spitskool en daarna de taugé. Spoel na met koud water en laat goed uitlekken.
Kook de eieren in 7 à 8 minuten hard, pel ze en halveer ze of snij ze in reepjes. Snijd de komkommer in schijfjes, blokjes of in stukjes, dat laat ik aan jouzelf over.
Presenteer de groenten en de eieren mooi op een schaal of in een kom. Een leuk gerecht als je eters krijgt!
Heerlijk Happen!
Giet de gado gadosaus vlak voor het serveren over de groenten en maak dit af met gebakken uitjes en/of kroepoek. Selamat makan!