Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 200 graden.
In de koekenpan bak je spekjes uit tot ze krokant zijn. Voeg tijdens het bakken wat verse blaadjes tijm toe. Laat uitlekken in een vergiet.
Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes. Kook ze voor 15 minuutjes tot ze gaar zijn en laat ook deze goed uitlekken.
"Ontrol" de twee rollen bladerdeeg en leg het ene vel net iets over de andere. Leg de camembert in het midden en gebruik bijvoorbeeld een pizzabord of een groot deksel om een rondje in het deeg te duwen. Besmeer met losgeklopt ei. Snijd in zoals je op de foto ziet.
Snijd de camembert door het midden. Leg er eerst wat spekjes op, daarna wat aardappeltjes, giet daar een beetje basilicumolie overheen, vervolgens weer wat spekjes en dek af met de andere helft van de camembert.
Vouw het deeg om de camemebert heen om hem zo helemaal af te sluiten. Prik bovenin een gaatje zofdat er nog wat stoom uit kan ontsnappen.
Leg op een bakblik bekleed met bakpapier en bak goudbruin in een 25 tot 30 minuten.