Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een taartvorm in.
Meng in een kom havervlokken, amandelmeel, kokosolie en ahornsiroop.
Schep het mengsel in de taartvorm en druk het stevig tegen de bodem en de randen.
Schuif de vorm voor 20-25 minuten in de oven totdat de bodem goudbruin is. Laat hem daarna even afkoelen.
Leg de gelatineblaadjes in een kommetjes koud water voor 5 minuten. Verwarm ondertussen in pannetje een paar eetlepels water tot het kookt. Knijp hier de gelatine in uit en roer tot het opgelost is. Haal het pannetje van het vuur en roer de kwark en eventueel kleurstof erdoor. Werk je met agar agar, begin dan bij de stap als het water kookt en giet de agar agar hierbij.
Schenk het mengsel op de taartbodem en laat het minimaal 1-1,5 uur opstijven in de koelkast.
Garneer met fruit en toppings naar keuze. De taart is goed een dag van tevoren te maken. Leg het fruit en de toppings er dan pas op net voor het serveren.