Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We gaan eerst de melkchocolade au bain marie smelten. Dit doe je door een schaal of kom boven een pan met bijna kokend water te hangen. Dit doen we zodat de chocolade niet te snel smelt. Zeker bij witte chocolade is dat heel belangrijk want die wordt heel snel een soort korrelig. Zeker deze chocolade moet niet té heet gesmolten worden.
Smelt eerst de melkchocolade au bain marie.
Snijd een paar plakken Paasstol in blokjes. Prik ze vervolgens op een houten stokje / prikker. Haal door de pan met gesmolten melkchocolade en laat even goed uitdruppen. ( Ik zette ze daarna zoals je kunt zien op de foto in een glaasje )
Het stukje amandelspijs wat in je brood zit kun je een beetje pletten met je vingers en om 1 blokje kneden en dan in de chocolade dippen. Er zit natuurlijk niet genoeg spijs in een stol om dit met elk blokje te doen.
Zet in de koelkast en laat de popsicles opstijven.
Smelt daarna de witte chocolade au bain marie en haal de popsicles uit de koelkast. Met een lepel "swieper" je wat streepjes op de popsicles. Daarna gaan ze nog een keer de koelkast in om op te stijven en daarna zijn ze klaar om op te eten!