Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Kook 3 eitjes tot hardgekookte eieren. Laat ze schrikken onder koud water en pel ze.
In een kom verkruimel je de beschuiten en schenk hier de melk bij. Laat de beschuitkruimels de melk opnemen.
Snipper de twee sjalotten.
Voeg het gehakt en sjalotten toe aan de kom en breng het geheel op smaak met peper, zout en de fijngehakte peterselie. Meng alles goed door elkaar.
Rol de rol bladerdeeg uit en verdeel het gehakt over de breedte van de rol. Snijd de eitjes door het midden en leg deze op het gehakt. Vouw het deeg dicht en duw met een vork goed aan. Besmeer de rol met een losgeklopt eitje.
Strooi het amandelschaafsel over de hele rol en zet hem in een voorverwarmde oven van 200 graden voor een minuut of 30. ( Tot de rol mooi goudbruin is ).