Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Laat de melk warm worden in een pan samen met de 30 gram boter en de nootmuskaat.
Voeg, als de melk warm is, het griesmeel beetje bij beetje toe. Blijf roeren tot dat er een dik deeg/dikke pap ontstaat.
Haal van het vuur af, voeg de twee eidooiers en de 100 gram Parmezaanse kaas toe en roer goed door tot dat het een geheel is. Laat vervolgens even afkoelen.
Pak twee stukken bak papier, verdeel het deeg over beide stukken en rol op als een soort worst.
Leg in de koelkast en laat voor een half uur rusten.
Het deeg zal na een half uurtje stevig zijn geworden en snijd vervolgens plakken van 2 centimeter dikte.
Pak een ovenschaal en leg de plakjes als dakpannetjes hier in. Smelt het andere deel van de boter en giet dit over de gnocchi heen.
Garneer met de Parmezaanse kaas en doe de ovenschaal in de oven voor 30 minuten op 180 graden. Zet daarna nog even de grill aan voor 10 minuten. Serveer met nog meer Parmezaanse kaas!