Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 200 graden.
Schil de aubergine met een dunschiller. Snijd hem daarna in dunne plakken van een halve cm. ( Niet te dik ander kunnen we ze namelijk niet oprollen. )
Neem twee schalen erbij. In de ene kluts je de twee eieren. In de andere doe je het paneermeel dat je op smaak brengt met de kruiden.
Haal de plakken aubergine eerst door het ei en dan door het paneermeel. Zorg dat beide zijdes zijn bekleed.
Verhit een koekenpan met een laagje olijfolie erin en bak om en om de plakken aubergine en laat uitlekken op een keukenpapiertje.
Neem een nieuwe kom erbij en doe hierin de ricotta. Voeg de rest van de ingrediënten toe en mix tot een saus. Smeer op de plakken aubergine en rol op.
Mix de Mutti tomatenpulp met de kruiden en schep een laag op de bodem van een ovenschaal. Leg de rolletjes met opgerolde kant naar beneden in de schaal.
Schenk de rest van de saus erover en top af met nog wat mozzarella.
Zet in de oven voor 25-30 minuutjes en serveer direct.