Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Zet een pan water met wat zout op en kook de pasta.
Terwijl de pasta kookt maken we de saus. Smelt de boter in een pannetje en voeg de bloem toe, bak deze kort even mee. Voeg al roerend de melk toe. Breng op smaak met wat versgemalen peper. Strooi de kaas erbij en blijf roeren. Zet het vuur zacht tot we de saus over de pasta gaan gieten.
Snipper de sjalot en hak de lamsoor fijn, in een koekenpan met wat olijfolie bak je ze beide tot ze glazig zijn.
Verwarm je oven voor op 200 graden.
Voeg de gekookte en uitgelekte pasta toe. Roer de tonijn erdoor.
Neem je ovenschaal erbij en doe hier de pasta in en schenk de saus erover. Strooi als laatste de Parmezaanse kaas erop en zet in de oven voor een 15 minuutjes.