Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Hak de sjalot en knoflook fijn, snijd de gegrilde paprika's in stukjes, de rode peper in ringetjes, en de tomaatjes in stukjes.
Neem je koekenpan erbij en zet op een laag vuurtje. Schenk een flinke scheut olijfolie in de pan. Bak eerst de sjalot en knoflook tot ze glazig zijn. Voeg dan de paprika, tomaatjes en rode peper toe en laat rustig staan terwijl de orzo kookt.
Kook de orzo met 1el zout gaar in 1.5 liter water in 10 minuutjes. Laat daarna uitlekken in een vergiet.
Schep de orzo in de koekenpan erbij en mix heel goed.
Neem de schaal erbij en doe hier de spinazie in, schep de orzo-mix erop en maak de salade af met de olijven, kapper-appeltjes, Parmezaanse kaas en strooi het chilipoeder erop.