Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 175 graden.
Neem een mengkom erbij en zeef het amandelmeel erin. Voeg de xylitol, kokosbloesemsuiker, kokosrasp, en bakpoeder toe en mix het geheel goed. Voeg de bramen toe en hussel ze door de kom.
In een mengbeker breek je de 3 eieren en voeg hier de amandel essence, en gesmolten kokosolie aan toe, met een garde klop je de eieren helemaal los.
Giet de eiermix bij de amandelmeelmix en met een lepel schep je voorzichtig om en om tot het een licht plakkerig beslag is geworden.
Neem het cupcake bakblik erbij en vul ze met de papierencupcake vormpjes. Ik haalde uit deze hoeveelheid 12 cupcakes. Je kunt met twee lepels het beslag in de vormpjes scheppen.
Leg een braam en twee blanke amandelen op de cupcakes en zet in de oven voor 18 tot 20 minuutjes tot de cupcakes gaar zijn. ( Ze bollen iets minder op dan je gewend bent van normaal cupcake beslag.)
Haal ze uit het bakblik en laat op een rooster even wat afkoelen voordat je ze eet.