Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Breng een pan met ruim water aan de kook en doe er wat zout in. Dompel de hele stronk broccoli in het kokende water en blancheer voor 2 tot 3 minuten. Laat daarna in een vergiet uitlekken.
Snijd de kipfilet in plakjes, de jalapeño in ringetjes, en de uitgelekte broccoli in plakjes.
Rooster het amandelschaafsel in de koekenpan voor een minuutje tot ze mooi beginnen te kleuren, haal ze dan gelijk uit de pan en strooi op een bordje om af te koelen.
Laat ook de artisjokharten even uitlekken en snijd in dunnen reepjes.
Neem je serveerschaal erbij en maak hem op met alle ingrediënten.
Neem een leeg jampotje of een mengkom erbij en doe de olijfolie,azijn en een beetje peper en zout erin en schud of klop heel hard tot een gladde dressing, giet over de hele salade.