Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Witlof eiersalade met bieslook
Ook fan van eiersalade? Dan deze zeker eens proberen! We voegen wat extra groente toe en kiezen voor: witlof!
5
van
8
reacties
Afdrukken
Mail recept
Pin
Gang:
broodbeleg
Keuken:
European
Trefwoord:
bieslook, ei, witlof
Voorbereidingstijd:
5
minuten
Bereidingstijd:
10
minuten
Totale tijd:
15
minuten
Porties:
4
personen
calorieën:
96
kcal
Auteur:
Francine
Bewaar dit recept
Ga naar bewaarde recepten
Benodigdheden:
1
pan
1 vork
1
mengkom
Ingrediënten:
1x
2x
3x
5
eieren
-
geprakt
2
stronken
witlof
-
fijngesneden
10
blokjes
kaas
-
in kwarten
3
el
mayonaise
3
el
magere yoghurt
10
gram
bieslook
versgemalen peper
Kruiden en specerijen
1
tl
grof zeezout
1
el
persillade kruidenmix
En zo maak je het:
Kook de eieren tot je hardgekookte eieren hebt. Laat ze even schrikken onder koud water en pel ze. Doe ze vervolgens in een kom en prak met een vork.
Met een mes of keukenschaar knip of hak je de bieslook in kleine stukjes.
Snijd de witlof door het midden en verwijder het kontje. De rest hak je fijn.
Snijd de blokjes kaas in kwarten.
Voeg alles toe aan de kom en meng het geheel goed tot je een mooie salade hebt. Breng op smaak met peper, zout en de persillade.
Heerlijk Happen!
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Vermeld
@heerlijkehappen
of tag
#heerlijkehappen
!