4eltijm siroop - ( mag ook honing zijn ) + extra voor de randjes
4elcranberry's - uit het vriesvak / vriesdoosje
8elcrushed ijsklontjes
2blikjes grapefruit tonic - van Spa
verse takjes tijm
50gram kristalsuiker
200mlcranberrysap
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snijd de grapefruit door het midden en snijd er één plak af voor decoratie. Pers de grapefruit verder uit en bewaar het sap.
Neem twee schoteltjes erbij en schep op 1 schoteltje de suiker, en op het andere wat tijmsiroop of tijm-honing. Draai de randjes van de glazen eerst door de siroop, daarna door de suiker, zo krijg je een mooi decoratief randje.
Schep met een lepel in elk glaasje een lepel tijmsiroop ( of honing ) en laat daar de bevroren cranberry's op vallen. Vul verder aan met 2 eetlepels crushed ijs per glas.
Verdeel het grapefruitsap over de glazen, het cranberrysap en vul de glazen af met de tonic. Maak af met een takje tijm en een schijfje grapefruit en serveer!