Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snijd het rundvlees in blokjes, bestrooi met het zout, peper, persillade, en de azijn. Laat staan tot we het zo gaan bakken.
Schrap de wortels schoon, snijd in ringen. Snipper de ui, knoflook en snijd de kastanjechampignons in plakjes.
Pak je stoofpan erbij en doe hierin een scheut olijfolie en bakvet. Strooi de bloem op het vlees en bak het vlees goed aan. Zorg dat alles rondom mooi bruin is. Schep uit de pan met een schuimspaan en doe in een schaal en zet apart.
Bak in de pan de knoflook en de uien en voeg dan de champignons, wortel en doperwten toe. Bak voor een minuutje of 3. Schep het vlees erbij en voeg de mosterd, de bouillonblokjes, laurierblaadjes, en het kerriepoeder toe. Vul aan met water tot het vlees onder staat.
Doe het deksel op de pan en laat een uurtje of 4 rustig stoven. Voeg dan de zilveruien toe ( uitgelekt, zonder vocht) en laat nog een uurtje meestoven.
Serveer met aardappeltjes of een mooi stuk stokbrood.